معاونت دانشجويي و فرهنگي

پنحشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۲۳:۳۲:۳۸

کمک بلاعوض به دانشجویان سیل زده

کمک بلاعوض به دانشجویان سیل زده از سوی صندوق رفاه دانشجویان

به اطلاع دانشجویان آسیب دیده در سیل جاری کشور می رساند باتوجه به تأکید وزیر علوم تحقیقات و فناوری بر حمایت از دانشجویان مذکور ، صندوق رفاه دانشجویان در نظر دارد نسبت به طراحی ساز و کار کمک و حمایت مالی از این دانشجویان اقدام نماید.لذا خواهشمند است به امور دانشجویی مراجعه نمایید.

دانشجویان مشمول شرایط ذیل با در دست داشتن اطلاعات و مدارک مورد نیاز به صندوق رفاه دانشگاه مراجعه نمایند.

- شماره حساب شبا بانک ملی / کد ملی سرپرست خانوار

گروه یک : دانشجویانی که منزل مسکونی ایشان بیش از 70 درصد تخریب شده و یا اقوام درجه یک ایشان فوت شده است.

مستندات : گواهی ستاد مدیریت بحران یا فرمانداری مبنی بر درصد تخریب منزل - گواهی فوت بر اثر سیل اخیر

گروه دو : دانشجویانی که منزل مسکونی ایشان بین 30 تا 69 درصد تخریب شده و یا اقوام درجه یک ایشان مجروح شده است.

مستندات : گواهی ستاد مدیریت بحران یا فرمانداری مبنی بر درصد تخریب منزل - گواهی پزشکی مبنی بر مجروحیت  بر اثر سیل اخیر

تاریخ: ۱۳۹۸/۰۳/۱۱ ۱۱:۰۳ | دفعات بازدید: ۸۲ بازدید

ثبت نظر